HELENA HOLM - BODYfitness

Alla inlägg under mars 2012

Av Helena Holm - 22 mars 2012 21:10

I dag har jag köpt på mig ett hopprep, det va länge sedan jag hade ett sånt, ett rosa hade jag tillomed   Hade aldrig ens kommit på tanket att köra med hopprep, men där ser man hur begränsad man är i sitt tänk. Det e ju askul å prova nya saker, men man hamnar i bekväma träningsvanor å det gör nog att man ser bara rakt fram och missar alla underbara, motiverande avstickare.


 

Men nu så, nu är det två hjärnor som tänker på fröken Holm   



Natti natt   

Av Helena Holm - 21 mars 2012 20:55

Nu har jag fått mitt kostupplägg och det ser mycket bra ut, min PT Anders kan sina grejer. Jag lär mig saker som jag inte ens har tänkt på, så STOR eloge till honom.


Finns allt för många oseriösa där ute som gärna slänger ihop något för en slant, tråkigt att många går på de. Ingen uppföjning, ingen justering om det skulle behövas efter ett par veckor. Så kasta inte bort dina pengar innan du tar reda på fakta, även om det e billigt så kanske det är pengar du bara kastar i sjön. Har även fått erfarenhet att folk skriver ut sjuka dietscheman som ger mera skada än nytta, din kropp är ditt tempel (klyschigt, men sant).


Om du inte tar hand om din kropp, vart ska du då bo?


Om du/ni nu vill läsa mera om min PT så kan ni klicka här: http://wellnesstudio.se/karlskrona/anders-hammarsten



 


Jag kommer äta proteiner, kolhydrater och nyttiga fetter. Jag kommer inte behöva gå hungrig   

Så i helgen blir det storhandling, det va ju rätt mycket grejjer som behövdes. Att få ett matupplägg exakt vad man ska äta har jag behövt länge (ett för min kropp), brist på fantasi samt okunskap har gjort sitt. Men nu som sagt e det slut med det, mat är bränsle och inte ett substitut för sina känslor !!


Och jag håller med min käre moster, tänk att få en nystart. Att flera dagar planera in sin nya livsstil, det känns otroligt må jag säga. Varför har man inte gjort detta tidigare?!


Nu ska jag drömma vidare   


Av Helena Holm - 20 mars 2012 09:52

Här ska det tömmas, både kyl å frys ska det rensas å grejas ur innan helgen. Ska INTE ha några som helst fällor hemma och allt som inte passar in i mitt nya kostupplägg åker i soporna. I helgen åker jag även och handlar in allt det nya.


Nystart eller vad?!   


Jag kommer köra 3 styrkepass och 3 cardiopass i veckan. Dom första 4a veckorna kommer jag lägga fokus på dom stora muskelgrupperna och köra det som cirkelträning, dvs: Ben, rumpa, rygg och axlar. Ska även skaffa ett hopprep, kommer bli mycket puls på mina pass. Slut på bekväma pass, detta kommer bli CRAZY. Men ack så kul !!
 
    
 
 
Har även fått en del nya övningar jag ska köra, bulgariska utfall va ju en ny variant. Testat den lite löst idag hemma å det känns vekligen supermycket.
 
Gaah, va skojsigt. Jag älskar ju å träna och att få nya övningar, att testa nya saker gör ju bara att det blir ännu roligare. Nu är det bara fundera på när jag ska lägga upp detta, så mycket folk på gymmet på kvällarna så går i tankarna om man ska träna på morgonen som jag gjorde förut. Cirkelträning på kvällen kan ju bli svårt, då man alltid får stå å vänta. Detta betyder att det får bli ännu tidigare sänggång, vad gör man inte för sin träning !!
 
 
   
Start på Måndag som sagt, då kastar jag in mina mått och vikten.   
 
När jag lyckats gå ner detta så ska jag ge mig själv en belöning, jag ska börja på pole dance. Jag tror det skulle passa mig som handen i handsken. å vilken sund belöning sen då ...
 
... Puss   
Av Helena Holm - 18 mars 2012 15:34

Jaha då var det redan Söndag, har hunnit med en del. Tagit formbilder, det va ju mindre skoj å se sig själv bakifrån rakt upp å ner. Ja, fast framifrån va gav ju ingen glädje heller direkt. Tur att jag kommer gå åt rätt håll snart, inte en dag för sent. Matlådorna är superduper klara å jag har varit ute på två långpromenader med Biffen, blir en senare ikväll oxå.


Kommer denna vecka som kommer träna och äta på som vanligt, blir ingen vila utan en förberedelse vecka.


Här är bilder på mina jeans som jag SKA komma i längre fram, kan faktiskt erkänna att ett tag kom dom inte ens över mina lår   


    


Men istället för att fokusera på allt man gjort fel så fokuserar jag på framtiden, det är bara kämpa vidare och ge allt. 


INGENTING kommer gratis !!



Detta är en bild på ena mitt lår, jag HAR en jävla muskulatur där under och jag VET att det kommer bli grymt bara jag får bort allt fett. Detta är jag mest nyfiken på å se vad som kommer fram, jag har alltid varit riktigt stark i mina ben och när jag va yngre så cyklade jag ca 4 mil om dagen. Det gjorde sitt kan man säga. Tyvärr så syns inte mina linjer på denna bilden, men kommer komma uppdateringar varje vecka sen när jag kört igång. Det är inte lätt att lägga ut detta, något som man rent ut sagt hatar på sin kropp. Men som sagt, fokus på framtiden.


 


Nu ska jag njuta av vad som är kvar av denna Söndag, TACK alla som stöttar mig i detta. Ska bli en rolig resa å det är motiverande att ni står vid min sida   

Av Helena Holm - 17 mars 2012 23:51

 Blev lite nyfiken på ett par gamla jeans jag har i garderoben. Dom är oanvända, köpte två par utav en modell för några år sedan. När jag skulle börja använda detta paret så va dom för små. Jag har inte haft hjärta å göra mig av med dom utan har haft som ett litet stejtment å ha dom kvar. Nu vill jag ju komma i dom, dels är dom snygga och dels så är det en utmaning. När jag börjat (Nästa Måndag) med mitt nya upplägg från min PT så kommer ja varje vecka prova dessa jeans. Jag tjuvprovade ikväll å jag får faktiskt upp dom mera nu än vad jag fick förut men jag får inte upp dom helt å jag kan definitivt inte stänga dom. Dom ska få hänga framme som en påminnelse !!


 


Så bildbevis varje vecka kommer komma i bloggen framöver, ni kommer få en ärlig inblick i alla mina framsteg och förhoppningsvis inga steg tillbax. Det kommer komma formbilder titt som tätt, och är jag trött och sur så kommer ni även få det på köpet. Jag kommer öppna mig mera än någonsin och jag hoppas ni kommer följa med. Mina vänner tror på mig, så ... Ingen ska bli besviken.


Att ha ett "dröm" plagg som man har som mål att komma i kan hjälpa en hel del, förstå känslan att kunna dra på sig någonting som man inte kunnat haft på flera år. Vilken vinnarkänsla, vilken boost   


Dags för sängen snart då, Ikväll har det ätits, ser faktiskt seriöst gravid ut just nu Bäst å passa på innan det e förbjudet ... hihi


Puss å söta drömmar   



Av Helena Holm - 17 mars 2012 09:09

Det blev sent igår, låg å tittade på youtube-klipp. Som ni säkert förstått så finns det en viss person som ger mig all motivation i världen och det är ju Larissa Reis. Att ligga å tagga innan man ska sova är ju kanske inte så smart, men jag e så motiverad nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ja, mer än vanligt   


Jag gillar hennes look, grym kropp och en stor inspiration när det gäller allt hon tar för sig. Hon kör stenhårt på gymmet och är stenhård på vad hon stoppar i sig.  


Om allt nu hinner falla på plats så kommer jag köra igång nästa Måndag med allt, detta för att jag nämligen har bjudit in mina vänner på fest nästa lördag. Inte festat sen November så känner att det e dags nu innan allvarlet börjar. Så får se denna vecka som kommer som en lite, jag äter vad jag vill när jag vill vecka, hihi. Det kommer bli en helomvändning för mig i kosten så det kommer bli tufft, det är jag medveten om. Men om jag nu skulle misslyckas så får jag ju skämmas, då stänger jag ner bloggen å flyttar till världens ände.







Det är nu jag får plocka fram all karraktär jag besitter djupt inom mig, varje gång jag känner att jag inte orkar mera får jag ställa mig frågan: Hur vill jag se ut?

Har man satt upp mål så får man fokusera på dom, jag e bäst på att ändra mina mål på vägen men det stora målet har jag alltid haft klart för mig vad det är och den här gången är jag inte ensam.
 

Känns som ett moget beslut att ta hjälp, moget att inse att jag faktiskt behöver en spark i arslet och en hjälpande hand. Det är ändå 8 kg kvar som ska bort och det har varit tufft nu det sista.


 


Nej nu ska jag ta tag i alla måsten, ha en fin Lördag   



Av Helena Holm - 16 mars 2012 20:30

Min hjärna har gått på högvarv idag, hur många  kcal ska jag ligga på per dag för att nå mina mål ?! Är det nått jag e totalt kass på så är det just sånt, så vad gjorde jag?! Jo, jag har tagit kontakt med en kille som jag vet/hört en massa gott om. Jag har googlat och kollat hans klienter, det avgjorde allt.

 

Jag har skaffat en PT   


    


Jag känner att jag kört fast med maten och jag behöver hjälp. Jag ligger på 72/73 kg och efter 12 kgs viktnedgång så vill jag ju springa i mål nu, ja helst igår. Jag ska ner till ca 64 kg, och nu ska även musklerna få träda fram. Javisst, dom finns ...

... Där under   Typ !!


Jag behöver nån som vet exakt hur jag ska träna och äta för att nå resultaten jag länge strävat efter. Någon som jag e tvungen att visa mina resultat för varje vecka. Någon som har alla kunskaper.


Gaaah va detta ska bli roligt, kommer ge allt. Å vem vet vad som händer när jag nått mitt mål, kanske vill anta andra utmaningar   


Mera om detta när jag kört igång, ni får ju följa med på den här resan.


Nu äre helg å vi börjar med FREDAGSMYS   

Av Helena Holm - 16 mars 2012 07:16

Att utsätta sig för fällor inom kosten är ju idiotiskt, ta mig tex:

Om jag inte underhåller mitt ätande, dvs äter ca var tredje timma så blir jag så pass hungrig att ALLT vett åker ut. Jag blir grinig och kan stoppa i mig i stort sett vad som helst, spärren är totalt borta och jag blir sugen på allt som man inte ska äta, eller så tar jag till den enklaste lösningen. ( Finns en hel del onyttigheter där jag jobbar)  MEN, nu känner jag ju till att jag blir så här. Så varför utsätta sig för att hamna här?! Det händer faktiskt ibland, tiden finns inte eller har inte "hunnit" handla. Ursäkterna e många. I bland så kan jag känna mig så jävla trött på allt vad mat heter, vill lägga maten på hyllan. Hela tiden ett jävla tänk på vad man ska äta ... Ja dvs planering !!


 



Men nu är ju faktiskt sanning denna, att utan bra kost så kommer man inte spec långt. Jag har mina mål och kommer aldrig nå dom om jag inte vänder ut å in på mig själv, besegrar det "onda" som säger att det e okej att ta detta onyttiga, bara idag ... Bara idag, bara idag. Det här här vi behöver karraktär, vilken jag undrar om man kan köpa på Blocket? Skämt å sido, jag har blivit så mycket bättre på detta. Bättre, inte bäst.



 


 

Jag tycker detta funkar:

 

Ställ dig naken framför spegeln, kolla på din kropp. Ställ dig frågan: Vill jag se ut så här?! Vad vill jag ändra?! När du väl gjort klart för dig själv vad du vill förändra så får du lägga om kosten och träningen så det anpassar dina mål. Du kanske vill fokusera på någon spec musklegrupp? Tappa mera fett? Få bort gäddhäng? Allt går, se möjligeheter inte omöjligeheter...


... Och glöm inte, undvik dina fällor !!


Puss   

Instagram

En resa från 85kg till 65kg har blivit en ny resa till muskler och Bodyfitness. MATGLAD och envis jävel som bor med tre kamphamstrar: Biffen, Tyson och Arnold! Jobbar på gym, utbildad Lic PT samt kostrådgivare!

 

Kort om mig: - Sjungit nationalsången på Sveriges starkaste man - Sjungit med dansbandet Black Jack 2 ggr - Drog 110 i marklyft andra gången jag testa - Tog 65kg i bänk sen kasta jag in handduken - Kört strongmanträning, 150kgs däck är inga problem att välta - Musikgalen- Städoman

 

Better Body
bloglovin
bloggping
Hälsa bloggar
Träningsbloggar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards