HELENA HOLM - BODYfitness

Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Om du inte tar hand om din kropp, vart ska du då bo?

Av Helena Holm - 21 mars 2012 20:55

Nu har jag fått mitt kostupplägg och det ser mycket bra ut, min PT Anders kan sina grejer. Jag lär mig saker som jag inte ens har tänkt på, så STOR eloge till honom.


Finns allt för många oseriösa där ute som gärna slänger ihop något för en slant, tråkigt att många går på de. Ingen uppföjning, ingen justering om det skulle behövas efter ett par veckor. Så kasta inte bort dina pengar innan du tar reda på fakta, även om det e billigt så kanske det är pengar du bara kastar i sjön. Har även fått erfarenhet att folk skriver ut sjuka dietscheman som ger mera skada än nytta, din kropp är ditt tempel (klyschigt, men sant).


Om du inte tar hand om din kropp, vart ska du då bo?


Om du/ni nu vill läsa mera om min PT så kan ni klicka här: http://wellnesstudio.se/karlskrona/anders-hammarsten



 


Jag kommer äta proteiner, kolhydrater och nyttiga fetter. Jag kommer inte behöva gå hungrig   

Så i helgen blir det storhandling, det va ju rätt mycket grejjer som behövdes. Att få ett matupplägg exakt vad man ska äta har jag behövt länge (ett för min kropp), brist på fantasi samt okunskap har gjort sitt. Men nu som sagt e det slut med det, mat är bränsle och inte ett substitut för sina känslor !!


Och jag håller med min käre moster, tänk att få en nystart. Att flera dagar planera in sin nya livsstil, det känns otroligt må jag säga. Varför har man inte gjort detta tidigare?!


Nu ska jag drömma vidare   


 
 
becky84

becky84

22 mars 2012 06:02

du får gärna dela med dig av din nya kunskap :)

http://becky84.bloggplatsen.se

Helena Holm

22 mars 2012 21:07

Följ med på resan så får vi se :-)

 
Ingen bild

anonym

22 mars 2012 20:38

Du skriver som du vore expert på området. Efter att precis ha skaffat en PT säger inte att du har mer kunskap än alla andra, angående din kommentar om hur andra tränar och äter. Du själv var inne på att trappa ner på kolhydrater och inte förän nu när du skaffat dig en PT skriver du om att du kommer inkuldera det. I min mening, om man vill utrycka sig som om man har koll, kanske man ska skaffa sig mer information själv innan man går i angrepp på andra. Det är vad jag tycker.

Helena Holm

22 mars 2012 21:07

Oj, jag har då aldrig påstått att jag har mer kunskap än någon annan. Men jag är heller inte helt ovetande hur man ska äta, skillnad på svältkost och riktigt bra kost. Varför jag skaffade en PT var för att jag kände att jag kört fast, kosten kändes omotiverande och jag höll fel fokus på maten (slarv). Nu vet jag inte varför du vill ge mig en känga, har bara mina aningar. Men det e ok, för jag står fortfarande vid min åsikt och att du skriver tillomed i blogg gör mig bara ännu mera säker på hur osäker du faktiskt är. Annars bryr man sig inte om andras reaktioner, om man tycker att man gör/lär ut rätt. Ha en fin kväll :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:53

http://nouw.com/helenaholm/deeptalk-19630421

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:52

http://nouw.com/helenaholm/sexig-att-trana-20007522

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:50

http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 26 februari 2015 18:15

Ny blogg ... Igen :-) Varför? Jag känner mig inte riktigt hemma här och nu så har jag äntligen hitta en blogg som har tagit över alla mina inlägg, den är smidigare och det känns riktigt bra ... Följ mig vettja! ;-)   http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 25 februari 2015 16:59


Jag la ut en bild för ett tag sedan i en träningsgrupp på Facebook! Bilden var på mig när jag vägde 82kg vs 65kg som ni ser här nedan ...    Responsen var enorm och jag började få meddelanden av tjejer som undrade – Hur har du gjort för att...

Instagram

En resa från 85kg till 65kg har blivit en ny resa till muskler och Bodyfitness. MATGLAD och envis jävel som bor med tre kamphamstrar: Biffen, Tyson och Arnold! Jobbar på gym, utbildad Lic PT samt kostrådgivare!

 

Kort om mig: - Sjungit nationalsången på Sveriges starkaste man - Sjungit med dansbandet Black Jack 2 ggr - Drog 110 i marklyft andra gången jag testa - Tog 65kg i bänk sen kasta jag in handduken - Kört strongmanträning, 150kgs däck är inga problem att välta - Musikgalen- Städoman

 

Better Body
bloglovin
bloggping
Hälsa bloggar
Träningsbloggar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards