HELENA HOLM - BODYfitness

Direktlänk till inlägg 16 februari 2015

Tävla eller inte?

Av Helena Holm - 16 februari 2015 17:00

Nu har jag ältat, diskuterat och tänkt så det står härliga till - Vad ska jag göra med min träning - Tävlandet - Ja allt! Varje gång jag vill börja satsa för tävling så tappar jag motivationen för träningen, till stor del har det varit att jag inte hunnit med det jag skulle hinna i träningsväg osv så det blev bara en stor klump av ångest. Jag har känt mig pressad och styrd av mig själv och det som ni läst tidigare så har det gett mig stor motivationsbrist!


Igår sa min kille - Vem vill du tävla för, det är väl för din egen skull? 

Svaret är JA! Men under den här perioden som jag har kämpat igenom mina pass halvmotiverat så har det målet suddats ut mer och mer. Jag saknar glädjen i mina pass och endorfinkickar som ger mig en stor jävla boost av att jag bara vill ha mer. 

    

Detta kom jag fram till efter våran diskution:


Det får bli en frizon just nu, ända fram till april - Så får jag kolla läget då. Det viktigaste för mig är att jag tränar och hittar tillbax än att dras ännu längre ner. Jag sätter träningsgnistan som prio! Jag tror verkligen på att ha ett mål, men i mitt fall så kanske det är fel mål just nu?!


Målet idag: Som ni läst "hitta tillbax" BYGGA OCH HA KUL! Kostmässigt kommer jag köra på som vanligt, upplägg på vardagar och frizon på helger. Jag känner redan att jag börjar slappna av mera och redan förra veckan blev det en grym träningvecka!


Jag tror verkligen på det här, det är vad jag behöver och det är viktigast. Jag får sånt enormt stöd hur jag än väljer att göra så jag känner mig enormt nöjd med mitt beslut då jag är livrädd att träningen ska bli lagd på hyllan, jag behöver den då den är viktig för mig!


Resultat kommer även med detta, bygga är den roliga delen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:53

http://nouw.com/helenaholm/deeptalk-19630421

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:52

http://nouw.com/helenaholm/sexig-att-trana-20007522

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:50

http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 26 februari 2015 18:15

Ny blogg ... Igen :-) Varför? Jag känner mig inte riktigt hemma här och nu så har jag äntligen hitta en blogg som har tagit över alla mina inlägg, den är smidigare och det känns riktigt bra ... Följ mig vettja! ;-)   http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 25 februari 2015 16:59


Jag la ut en bild för ett tag sedan i en träningsgrupp på Facebook! Bilden var på mig när jag vägde 82kg vs 65kg som ni ser här nedan ...    Responsen var enorm och jag började få meddelanden av tjejer som undrade – Hur har du gjort för att...

Instagram

En resa från 85kg till 65kg har blivit en ny resa till muskler och Bodyfitness. MATGLAD och envis jävel som bor med tre kamphamstrar: Biffen, Tyson och Arnold! Jobbar på gym, utbildad Lic PT samt kostrådgivare!

 

Kort om mig: - Sjungit nationalsången på Sveriges starkaste man - Sjungit med dansbandet Black Jack 2 ggr - Drog 110 i marklyft andra gången jag testa - Tog 65kg i bänk sen kasta jag in handduken - Kört strongmanträning, 150kgs däck är inga problem att välta - Musikgalen- Städoman

 

Better Body
bloglovin
bloggping
Hälsa bloggar
Träningsbloggar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards