HELENA HOLM - BODYfitness

Direktlänk till inlägg 19 december 2014

Hur viktig är träningen för mig?

Av Helena Holm - 19 december 2014 17:13

Den frågan har jag ställt till mig själv många gånger, senast för bara nån vecka sedan.  Jag fick ingenting att gå ihop, jobbet har tagit större plats och jag får ständigt dåligt samvete att inte vara en tillräckligt bra hundägare då hundarna alltid ska gå först Enligt mig.  Jag hann inte med mina träningspass och jag fick ångest, det slutade med att jag istället för att träna en liten stund som jag faktiskt skulle hinna till ingenting. då det kändes totalt värdelöst och omotiverande.

 

 

 

Ångest över någonting som ska vara bra för en själv. Ångest över någonting som jag faktiskt älskar. Vi står alla inför val hur vi ska prioritera saker och ting i våran vardag, att prioritera välmående är aldrig fel så länge det är bra för dig själv. Jag har själv varit så pass extrem att jag inte kunde ha ett socialt liv, men det är ett annat inlägg.

Jag har lärt mig att säga stopp å sätta ner foten när jag börjar tappa glädjen över träningen, då måste jag sakta ner och analysera hur jag ska kunna gå vidare, hitta gnistan och se över vad som faktiskt är fel istället för att ge upp!

 

Biffen, Tyson och Arnold <3

 

 

 

Jag som alltid förespråkat att ALLA har tid att träna, man måste skapa tid. Lättare sagt än gjort men eftersom svaret på frågan ”Hur viktig är träningen för mig?” är väldigt viktig så har jag fått bolla om.  Jag har ändrat mina rutiner och brutit gamla mönster. Det här är första veckan som jag kört tidigt i säng och tidigt upp.  Att jag sen får bära upp mina morgontrötta hundar på morgonen är ju en del av processen tills vi vant oss.



För är det någonting som får mig att må riktigt jävla bra så är det just träningen. All energi och lycka jag får av den är oersättlig,  att man sen ser hälsosammare ut och blir friskare är ju inte helt fel.

Så här ser mina veckor ut framöver:

  • 6 pass styrketräning
  • Simma (30-45 min) 2-3 ggr i veckan
  • Cardio (45 min) 2 ggr i veckan

Jag får även en hel del gratis motion då jag går och tar cykeln till allt!

     


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:53

http://nouw.com/helenaholm/deeptalk-19630421

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:52

http://nouw.com/helenaholm/sexig-att-trana-20007522

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:50

http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 26 februari 2015 18:15

Ny blogg ... Igen :-) Varför? Jag känner mig inte riktigt hemma här och nu så har jag äntligen hitta en blogg som har tagit över alla mina inlägg, den är smidigare och det känns riktigt bra ... Följ mig vettja! ;-)   http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 25 februari 2015 16:59


Jag la ut en bild för ett tag sedan i en träningsgrupp på Facebook! Bilden var på mig när jag vägde 82kg vs 65kg som ni ser här nedan ...    Responsen var enorm och jag började få meddelanden av tjejer som undrade – Hur har du gjort för att...

Instagram

En resa från 85kg till 65kg har blivit en ny resa till muskler och Bodyfitness. MATGLAD och envis jävel som bor med tre kamphamstrar: Biffen, Tyson och Arnold! Jobbar på gym, utbildad Lic PT samt kostrådgivare!

 

Kort om mig: - Sjungit nationalsången på Sveriges starkaste man - Sjungit med dansbandet Black Jack 2 ggr - Drog 110 i marklyft andra gången jag testa - Tog 65kg i bänk sen kasta jag in handduken - Kört strongmanträning, 150kgs däck är inga problem att välta - Musikgalen- Städoman

 

Better Body
bloglovin
bloggping
Hälsa bloggar
Träningsbloggar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards