HELENA HOLM - BODYfitness

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2013

Vad är mina nya (tränings)mål?

Av Helena Holm - 8 augusti 2013 08:55

Ni som följt mig genom alla bloggar vet att jag ofta nämnt att man oftast kommer längre med sina drömmar om man sätter upp mål, det har jag gjort. Än så länge är det två delmål som går lite hand i hand, det stora målet vet jag inte riktigt vad det är ännu förutom att jag vill må super, ha massa motivation samt ha en fin kropp (i mina ögon)

 


OM DU INTE VET VART DU ÄR PÅ VÄG HUR SKA DU DÅ VETA NÄR DU ÄR FRAMME?


MÅL ETT


Som ni vet så kämpar jag med motivationen och den försvann sakta men säkert i vintras, det svåra nu har varit att få allt att gå ihop, jag har inte haft semester och jag har jobbat i stort sett alla dagar i veckan hela sommaren. Det har inte bidragit till mera motivation som ni kanske förstår, snarare tvärtom.


SVARET:


- För att hitta tillbax har jag börjat träna med olika personer i mitt liv, dels för att jag då får press på mig att komma iväg, från att älska att träna själv till att köra med andra så går det riktigt bra.

- Jag har fått en piska, han heter Marcus och jobbar som PT på Actic.

- Jag svävar ut å testar nya saker.

- Jag sätter inte upp några måsten, jag måste inte köra 5-7 pass i veckan som jag gjorde i höstas. Det är okej att inte träna som en galning, det okej att jag inte etc etc. Jag ska sluta vara så hård mot mig själv.

- Jag äter i stort sett vad jag vill och har inga förbud, jag kör på sunt förnuft och jag tycker det fungerar riktigt bra.

- Roligt, det ska vara roligt att träna. Den glöden jag har haft va just då helt ostoppbar, det fanns inte en enda dag jag inte tänkte på hur kul det var att bege sig till gymmet, plugga in lurarna och köra ett riktigt hårt pass.


MÅL TVÅ


Dessa går som sagt lite hand i hand, jag vill komma tillbaka till formen jag lämnade i höstas/vintras.


SVARET: 


För att klara detta så måste jag klara ovan, komma in i mina rutiner. Köra hårt samt äta en bra kost som håller i längden, dvs ingen diet ... Konstigt nog så fungerar kosten bättre för mig nu än vad den någonsin har gjort, jag äter bra.


Jag tror faktiskt att jag kommer komma igång nu, jag börjar sakta men säkert komma in i träningstänket igen, jag suger åt mig av personer som motiverar samt ger mig energi.


Frukost ...

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:53

http://nouw.com/helenaholm/deeptalk-19630421

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:52

http://nouw.com/helenaholm/sexig-att-trana-20007522

Av Helena Holm - 10 augusti 2015 17:50

http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 26 februari 2015 18:15

Ny blogg ... Igen :-) Varför? Jag känner mig inte riktigt hemma här och nu så har jag äntligen hitta en blogg som har tagit över alla mina inlägg, den är smidigare och det känns riktigt bra ... Följ mig vettja! ;-)   http://nouw.com/helenaholm ...

Av Helena Holm - 25 februari 2015 16:59


Jag la ut en bild för ett tag sedan i en träningsgrupp på Facebook! Bilden var på mig när jag vägde 82kg vs 65kg som ni ser här nedan ...    Responsen var enorm och jag började få meddelanden av tjejer som undrade – Hur har du gjort för att...

Instagram

En resa från 85kg till 65kg har blivit en ny resa till muskler och Bodyfitness. MATGLAD och envis jävel som bor med tre kamphamstrar: Biffen, Tyson och Arnold! Jobbar på gym, utbildad Lic PT samt kostrådgivare!

 

Kort om mig: - Sjungit nationalsången på Sveriges starkaste man - Sjungit med dansbandet Black Jack 2 ggr - Drog 110 i marklyft andra gången jag testa - Tog 65kg i bänk sen kasta jag in handduken - Kört strongmanträning, 150kgs däck är inga problem att välta - Musikgalen- Städoman

 

Better Body
bloglovin
bloggping
Hälsa bloggar
Träningsbloggar

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards