Direktlänk till inlägg 5 februari 2012
http://www.bloglovin.com/blog/3450283/helenaholm?claim=t544z7xc3aj">Följ min blogg med Bloglovin
Nu är mina frökex klara, det tar låååång tid ...
Här är receptet:
Portioner: 1 plåt
• Häll alla frön i en bunke, täck med vatten och låt stå i kylen i minst sex timmar. Förslagsvis över natten.
• Bred ut smeten på bakplåtspapper i en ugnsform, försök få det så jämnt som möjligt. Strö över salt efter behag.
• Grädda i 125°c i ugnen en timme.
• Sänk därefter värmen till 100°c och grädda ytterligare en timme. Öppna ugnsluckan lite då och då (ungefär varje kvart) för att släppa ut fukten.
• Stäng av ugnen, låt plåten stå kvar i ugnen och ha ugnsluckan öppen lite grann (bara en glipa) och låt stå där tills ugnen svalnat.
• Ta ut och bryt i valfria stora bitar.
• Om smeten fortfarande är mjuk efter den andra timmen, låt grädda ytterligare en liten stund till. Jag kan tillägga att jag fick ha dom i ugnen hela 2 tim extra, så ha inte brått när ni ska göra dessa goingar...
Passar som sagt bra som mellanmål, till soppa ... Ni kommer nog på mera
http://nouw.com/helenaholm/deeptalk-19630421
http://nouw.com/helenaholm/sexig-att-trana-20007522
http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm http://nouw.com/helenaholm ...
Ny blogg ... Igen :-) Varför? Jag känner mig inte riktigt hemma här och nu så har jag äntligen hitta en blogg som har tagit över alla mina inlägg, den är smidigare och det känns riktigt bra ... Följ mig vettja! ;-) http://nouw.com/helenaholm ...
En resa från 85kg till 65kg har blivit en ny resa till muskler och Bodyfitness. MATGLAD och envis jävel som bor med tre kamphamstrar: Biffen, Tyson och Arnold! Jobbar på gym, utbildad Lic PT samt kostrådgivare!
Kort om mig: - Sjungit nationalsången på Sveriges starkaste man - Sjungit med dansbandet Black Jack 2 ggr - Drog 110 i marklyft andra gången jag testa - Tog 65kg i bänk sen kasta jag in handduken - Kört strongmanträning, 150kgs däck är inga problem att välta - Musikgalen- Städoman